miercuri, 1 martie 2017

Welcome Spring!




           Cu siguranta toata lumea este foarte incantata de venirea primaverii. Era nevoie de soare si  de putina caldura sa ne revenim si sa ne pornim motorasele dupa o iarna destul de dura. 
          M-am bucurat foarte tare sa vad cum primavara si-a intrat in drepturi si nu-mi ramane altceva de facut decat sa profit de soare si de gradele din termometru ce urca usor usor in fiecare zi.
             
            Am fost weekend-ul trecut la o mica plimbare prin parcul Carol si mi-am adus aminte ca auzisem acum ceva timp despre o strada pictata in apropiere de parc si m-am gandit ca ar fi cadrul ideal pentru o noua sesiune foto.  Nu stiam nimic despre ea asa ca am dat un search pe Google si am citit cateva detalii destul de interesante si neasteptate. Am fost surpinsa sa aflu ca "strada" Xenofon  este singura strada in trepte din Capitala si ca a fost votata de cititorii unui site care promoveaza arta stradala, ca fiind a doua cea mai frumoasa strada din lume, pe primul loc aflandu-se Scarile Rakoczi din Targul Mures. Mai multe detalii nu va mai ofer, va las pe voi sa googaliti si sa descoperiti ce alte imagini au mai fost realizate in acest loc.

           Dezamagirea mea ajungand la acele scari a fost sa constat ca frumoasa pictura din cauza ploii si a zapezii era deja in degradare. Totusi am reusit sa trag cateva cadre cu noua mea tinuta, una vesela, inflorata si in ton cu anotimpul. Roz nu este tocmai culoarea mea preferata insa in urma acestei combinatii am constatat ca aceasta isi face intrarea usor in lista mea de culori purtabile si cu siguranta in garderoba mea vor mai aparea si alte articole in aceasta nuanta.

Va pup si va doresc o primavara incantatoare!

















































Niciun comentariu:

Coffe and Makeup

Îți place cafeaua? Eu ador mirosul de cafea. Îmi place să îi simt aroma în toată casa. Dimineața e mult mai frumoasă  atunci când s...